40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

1. Használd a termék keresőt, hogy megtaláld a számodra érdekes termékeket. Elegendő elkezdened beírni a keresett termék nevét, márkáját, jellegét, és meg fognak jelenni a releváns találatok vagy az ajánlott termékek listája.
2. Lehetőséged van összehasonítani egymással a kiválasztott termékeket, a termékek alatt található “Összehasonítás” gomb segítségével. Ennek megnyomásával hozzáadhatod a kiválasztott terméket az összehasonlító listához.
3. Ha kiválasztottál egy terméket, elegendő a “Kosárba” gombra kattintanod.
4. Bármikor visszatérhetsz a webshopba, hogy további termékeket keress, vagy tegyél a kosaradba. Ehhez nyomd meg a “Vásárlás folytatása” gombot.
5. Bármikor eltávolíthatsz egy terméket a kosaradból, ha a törlendő termék neve melletti „x”-re kattintasz.
6. Ha készen vagy a bevásárlólistáddal, akkor kattints a “Megrendelés” gombra.
7. Add meg a megrendelés teljesítéséhez szükséges adataidat, és válassz szállítási módot.
8. Ha már van nálunk felhasználói fiókod, akkor a megrendelőlapot automatikusan kitöltjük helyetted. Csak ellenőrizd az adatok helyességét, és add meg a megrendelés kiszállításához szükséges esetleges további információkat.
9. Válassz fizetési módot.
A még ki nem fizetett megrendelést bármikor módosíthatod, ehhez minél hamarabb lépj velünk kapcsolatba. A rendelés teljesítésének ideje meghosszabbodik, ha új terméket adsz a már leadott rendeléshez.


Amennyiben a rendelés összsúlya meghaladja a 30 kilogrammot, úgy a megrendelés véglegesítése csak online fizetéssel lehetséges