40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Oktatás

Azt lehet mondani, hogy egy kutya felnevelése egy életen át tart. A megfelelő nevelés nem csak arról szól, hogy időt szánunk rá. Gyakran nélkülözhetetlenek lesznek a megfelelő kiegészítők és nevelési segédeszközök a kutya számára. Termékek széles választékát kínáljuk, például kutyapelenkákat, nedvszívó párnákat és szőnyegeket, sípokat és kattintó készülékeket, amelyekkel hívhatja kutyáját. A finomságtáskák és a derékszíjak szintén nélkülözhetetlenek, hogy mindig legyen kéznél finomság kedvencének. 

 

 

Milyen kiegészítők lehetnek hasznosak a kutya tanításában és nevelésében?

Potty-tréning szőnyegek - bár ideális lenne, ha kutyája csak a séták alkalmával menne vécére, ez nem mindig lehetséges. A szőnyegek nem csak azt teszik lehetővé, hogy a kiskutyánk megtanulja a tisztaságot, de akkor is remek megoldás, ha hosszabb időre kimaradunk a házból, vagy egyszerűen csak nem tudunk eljutni a következő sétára - ekkor a kutyus tudni fogja, hogy van egy kijelölt helye, ahol elvégezheti a dolgát, és a bútorainkat vagy a szőnyegeket nem fogja érinteni.

 

 

Hogyan tanítsuk meg a kiskutyát a szőnyeg használatára?

Ez nem nehéz, mivel a szőnyegek feromonokat tartalmaznak, amelyek vonzzák a kutyákat. Miután felébredt vagy vizet ivott, irányítsa kedvencét a szőnyegre. Amikor elkezd magától bemenni, jutalmazzuk meg jutalomfalattal. Nagyon gyorsan emlékeznie kell arra, hogy a szőnyeg használata kívánatos és jutalom.

Spray-k, amelyek megakadályozzák, hogy a házban birtokháborítást kövessen el - ezek leggyakrabban kölyökkutyák tanításakor hasznosak, de előfordulhat, hogy idősebb kutyát fogadsz örökbe, aki nem lát problémát abban, hogy a házban gondoskodjon a szükségleteiről. Ilyenkor jönnek segítségül a permetszerek, amelyek megakadályozzák, hogy a házban lévő terület jelentős legyen. A tisztasági szőnyegekkel és sok türelemmel kombinálva ideális módja lesz annak, hogy megtanítsa kutyájának, hogy a sétán vagy egy kijelölt területen kell elvégeznie a dolgát. Az ilyen spray-k előállításához használt anyagok biztonságosak mind a kutya, mind az ember számára, általában főként illóolajok.

A klikkerek és sípok - nagyszerű kiegészítők a kiképzés során - parancsok tanítására és kedvencének visszahívására használhatók.

Jutalomtáska - nagyon praktikus megoldás, amely nem korlátozza mozgásunkat, amikor a kutyával játszunk. Kényelmesen átdobhatjuk a vállunkra vagy a csípőnkön viselhetjük, így a jól végrehajtott parancsokért jutalmazhatjuk kedvencünket.

Bútorharapás elleni spray-k - ezek általában keserű eukaliptuszolajat tartalmaznak, hogy hatékonyan visszatartsák kedvencünket a bútoraink tönkretételétől. Egyszerűen fújja be a kutyafogak számára tiltott tárgyakra.

Fetchers - erős anyagokból, például vászonból készültek, ezek ideálisak a kiképzéshez. Meg lehet tölteni őket száraztáppal, hogy a kutyusodat visszahívásra ösztönözze.

Nyugtató nyakörv - ideális a viselkedési problémákkal küzdő kutyák számára. Természetes olajainak és összetevőinek köszönhetően körülbelül 4-5 hét alatt bocsátja ki a relaxáló anyagokat. Nagyszerű megoldás, ha kutyánk agresszió jeleit mutatja, tönkreteszi a bútorokat vagy szeparációs szorongásban szenved. Választhat egy diffúzort is, amelyet a konnektorba dugva a nyugtató anyagok felszabadulnak. Ne feledje azonban, hogy ez csak támogató megoldás lehet, nem pedig kezelés. Viselkedési problémák esetén a legfontosabb dolog az lesz, hogy viselkedéskutatóhoz forduljon.