40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS!
48 órán alatt! Ingyen!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 7000 FT feletti rendelés esetén

A megrendelt termékeket a rendelés során megadott szállítási mód segítségével juttatjuk el hozzád. A futárral küldött rendeléseket a GLS segítségével (a futárszolgálat kiválasztására nincs lehetőség) küldjük el, a megrendelést követő második munkanapon.
Ha azt szeretnéd, hogy a termékek minél hamarabb eljussanak hozzád, akkor kérlek vedd figyelembe az egyes termékek elérhetőségét, amik egy rendelésbe kerülnek.

  • A “24 órán belül” jelöléssel ellátott termékeket 24 órán belül elküldjük (munkanapokban számítva), a rendelés visszaigazolásától számítva (ha átvételkor történik a fizetés), vagy a vételár jóváírásától számítva (az elektronikus fizetési rendszerben, vagy a bankszámlánkon)
  • A “Legfeljebb 4 napon belül” jelöléssel ellátott termékeket 4 napon belül elküldjük (munkanapokban számítva), a rendelés visszaigazolásától számítva (ha átvételkor történik a fizetés), vagy a vételár jóváírásától számítva (az elektronikus fizetési rendszerben, vagy a bankszámlánkon)
  • A “Legfeljebb 6 napon belül” jelöléssel ellátott termékeket 6 napon belül elküldjük (munkanapokban számítva), a rendelés visszaigazolásától számítva (ha átvételkor történik a fizetés), vagy a vételár jóváírásától számítva (az elektronikus fizetési rendszerben, vagy a bankszámlánkon)

Fontos! A banki átutalással történő fizetés meghosszabbíthatja a kiszállítás időtartamát. Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a csomag hamar megérkezik, javasoljuk, hogy fizess a gyors SimplePay vagy Paypal segítségével, vagy az átvételkor.

_free_delivery
facebook
facebook cd