40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Kutyaeledel és csemege

Gondoskodjon kutyabarátjáról, és válasszon több száz kutyaeledel közül kisállatboltunkban. Egyértelmű bontásban mutatjuk be a kutya kora, a fajta vagy a gyártó szerinti ételek szerinti bontást. A nedves és száraz kutyatápok széles választéka, amely gabonamentes is, mindenkit kielégít, kutyáját és gondozóját egyaránt. Kutyakaják a kiegyensúlyozott étrend kiegészítésére.

 

Száraz kutyaeledel

Az ilyen ételek tömörített granulátum formájában érkeznek, amelyek mindegyike a kutyák számára szükséges tápanyagok egész sorát tartalmazza. A szárazeledel kétségtelen előnye a kényelem. Az eledel könnyen adható a kutyának, és hosszabb ideig tárolható.
A száraztápok kölyökkutyák, felnőtt kutyák és idősek számára, valamint különböző méretű - nagy, kicsi vagy közepes fajtájú - kutyák számára is kaphatók.

 

Nedvestáp kutyájának

A nedves eledelnek számos előnye van, különösen az egészség szempontjából. Javítja a hidratáltságot, ezáltal támogatja a kutya emésztőrendszerét, valamint gondoskodik a szőrzet megjelenéséről és könnyebb fésülhetőségéről. A nedves eledel ivartalanított kutyák, érzékeny kutyák és mindenekelőtt könnyű eledelként is ideális. Az eledel magas nedvességtartalma gyorsabban jóllakatja kutyáját, és segít megtartani a testsúlyát.
Választhat gabonamentes nedves eledel, kölyökkutyatáp, felnőtt kutyatáp vagy idős kutyatáp közül. A Brit, a Rural Homestead, a Dolina Noteci, a Butcher's élelmiszereit ajánljuk.

 

A legjobb kutyaeledel - Gabonamentes eledel

Mind a nedves, mind a száraz eledel esetében a legfontosabb, hogy a kutyaeledel gabonamentes legyen. Csak az ilyen táplálék felel meg a kutyák biológiai szükségleteinek. Ezt emészti és emészti meg legjobban a kutya. Jól alkalmazható táplálékintoleranciában szenvedő vagy érzékeny emésztőrendszerrel, különösen a gyomorral rendelkező kutyák számára. A gabonamentes táplálék nem zavarja az emésztést és az ásványi anyagcserét.
A gyártók egyre jobb és jobb recepteket készítenek, rengeteg adalékanyaggal - gyógynövényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel. A húskészítményeket kiválasztják és kiegyensúlyozzák.
A gabonamentes eledel nedves és száraz eledelként is kapható. Rögtön a hányás után ez a legmegfelelőbb táplálkozási forma kutyája számára.
A Taste of the Wild, az Acana, az Orijen, az Alpha Spirit vagy a Carnilove csak néhány a legjobb gabonamentes kutyatápok közül.

 

Állatorvosi kutyaeledel

A száraz vagy nedves eledelek között vannak olyan speciális eledelek is, amelyek támogatják a kutya gyógyulási és kezelési folyamatát. Az állatorvosi eledelt az állatorvos írja fel, előzetes vizsgálat és az eredmények elemzése után. Az állateledeleket önmagukban nem szabad használni, és a legtöbbet csak bizonyos időpontokban lehet adni.
A legismertebb állatorvosi eledelek a Royal Canin, Hills, Eukanuba. A Farmina, a Monge vagy a Forza10 élelmiszerek kezdik meghódítani a piacot. Az állatorvosi eledelek az állatorvosok véleménye alapján készülnek, és egyre több kutyaféle egészségügyi betegség támogatására állnak rendelkezésre. Megkülönböztethetünk állateledeleket a következőkre: cukorbetegség, húgyutak, allergia, ízületek, gyomor-bélrendszer és csont-ízületi rendszer, valamint a lábadozás és a kutya életének különböző szakaszai.
Az igényektől függően a gondozó választhat nedves eledelt - például Dolina Noteci - vagy száraz állateledelt.

 

Csemegék a kutyának

Minél természetesebbek a finomságok, annál jobb! Csak az ilyenek tartalmaznak sok húst - a legjobb és legízletesebb termék a kutyák számára. A finomságok formája változó, és attól függ, hogyan szeretné felhasználni a finomságokat. Léteznek tréning jutalomfalatokat, tanulásra alkalmas rágcsálnivalók - például interaktív játékokhoz, rágcsálnivalók vagy olyanok, amelyek univerzálisak - minden alkalomra és minden kutyára alkalmasak. A funkcionális csemegék kiegészítik kutyája napi alaptáplálékát. Támogatják a szájhigiéniát, felgyorsítják az izmok és a test regenerálódását vagy erősítik a kutya szőrét és szőrzetét.


Hogy megkönnyítsük a gondozók számára a kedvencük számára legmegfelelőbb eledel kiválasztását, elkészítettük az eledelek cégek, fajták vagy a kutya kora szerinti bontását.

 

Kutyatáp cégek szerint

A kutyatápokat gyártók szerint csoportosítva mutatjuk be. 38 márkájú kutyatáp, köztük a Pedigree, Dolina Noteci, Taste of the Wild, Brit, Acana, Josera, Eukanuba és még sok más, és az elérhető gyártók száma folyamatosan bővül! Minden gyártó a saját politikája szerint készíti az élelmiszereket, de az alapvető jellemzők ugyanazok maradnak. Minden kutya szereti a húst!

 

Táplálék a kutya kora szerint:

Kölyökkutyatáp

Az ilyen ételeknek a legfinomabb összetételűnek, de erősen energikusnak és sűrítettnek kell lenniük. A kölyökkutyák kis gyomrába nem sok minden fér bele, de az intenzív növekedéshez szükséges tápanyagok mennyisége nagyon magas. Az Acana puppy, Brit care junior és Josera kids tápok ideálisak.


Felnőtt kutyák eledele

Kiegyensúlyozott, kalóriatartalmilag megfelelő és a kutya életmódjához igazított - ilyen legyen egy felnőtt kutyatáp. És ne felejtsük el, milyen finom! Bosch, Raw Paleo, Farmina - nézze meg, hogy a kutyája szereti-e.


Senior ételek

Idősebb kutyák esetében nagyon fontos az eledel ízvilága. Ösztönöznie kell a szenior kutyát, hogy kipróbálja, hogy hosszú ideig erős és jó formában maradjon. Az ilyen tápláléknak nagy mennyiségű állati fehérjét kell tartalmaznia, hogy erősítse a kutya kondícióját és regenerálja az izmait. Érdemes gondoskodni arról, hogy a kutya megfelelően hidratált legyen, és hogy emésztőrendszere megfelelően működjön.


Kutyatáp fajtatiszta kutyák számára

Minden kutyafajtának kissé megváltozott táplálkozási igényei vannak, ami az évekig tartó tenyésztési munkának és a kutyák bizonyos tulajdonságokra való szelekciójának köszönhető. Egy máltai kutyának szánt eledel kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy német juhászkutyának szánt eledel. Egy kicsi, de izmos kutya még más igényeket támaszt, ezért a francia bulldognak szánt eledelnek több összetevőt kell tartalmaznia az ízületek és a csontok védelme érdekében.