40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Játék kutyáknak

A kutyajáték minden olyan otthonban elengedhetetlen, ahol van háziállat. Lehetővé teszi az energia levezetését, és attól függően, hogy milyen típusú játékot választ, lehetőséget ad a biztonságos apportírozásra, mentálisan leköti a kutyát, kielégíti az üldözés és a rágás iránti igényt, vagy a legjobb párna lesz. Nézze meg, mely játékok a legjobbak egy kölyök, kis vagy nagy kutya számára.

 

 

Milyen kutyajátékok vannak?

 

Kutya labda

A kutyabál gyakorlatilag minden korosztály számára megfelelő. A kutyák imádják őket! A legfontosabb dolog a megfelelő méretű labda kiválasztása. Egy nagy labda egy kölyökkutya számára nem jelent nagy problémát, és egyszerűen csak nagyobb erőfeszítésre kényszeríti, de egy apró labda egy nagytestű kutya szájában tragikusan végződhet! Ez különösen igaz játék vagy apportírozás közben.
A kutyagolyó többféle anyagból készülhet - gumiból, gumiból, műanyagból, szövetből vagy akár zsinórból is. Ideális esetben viszonylag könnyen tisztán tarthatónak kell lennie. Az is jó, hogy nem morzsolódik vagy delaminálódik, ami az egyes darabok lenyeléséhez vezethet.

Ha azt tervezi, hogy a labdával a kutyájával játszik, érdemes figyelni arra, hogy a labda lebeg-e, és hogy jól pattan-e. Egy labdakilövő a kutya számára itt is hasznosnak bizonyulhat.

 

Interaktív játékok kutyájának

A sportos mozgás mellett a kutyák szellemi mozgása is rendkívül fontos. Ez lehetővé teszi számukra, hogy jobban megismerjék a környezetüket, és eddzék a memóriájukat. Az interaktív játékok csökkentik a stresszt, az unalmat és a szorongást. Ha hosszabb időre elhagyja a házat, a legjobb, ha a kutyát egy interaktív játékkal hagyja - például jutalomfalatokkal kiegészítve.

 

Kutyarágó

A kutyarágó lehet természetes vagy szintetikus. Mindegyiknek biztonságosnak és erősnek kell lennie, hogy hosszú ideig kitartson. A természetes kutyarágó lehet agancs, szárított fül, rágó, láb formájában. Ezek további állati fehérjét és ásványi anyagokat biztosítanak. Remekül kiegészítik a kutya étrendjét, de óvatosan kell bánni a mennyiséggel, különösen kölyökkutyák esetében, ahol az emésztőrendszer még túl érzékeny lehet.
A szintetikus rágókák különböző formákban és méretekben kaphatók. Választhat rágófalatot senior, junior, felnőtt kutyának, bármilyen fajtának és méretnek.
A rágók megakadályozzák, hogy a kutyák megharapják a bútorokat vagy a háztartási tárgyakat, és minden otthonban ott kell lenniük. Segítenek gondoskodni a kutya szájhigiéniájáról, és megnyugtatják a kutyát azáltal, hogy kielégítik a rágás és harapás iránti igényét.

 

Kutyajáték zsinór

Minden kutya szereti a zsinórt! Egy ilyen játék minden korosztály számára örömet okoz. Tökéletes lesz kötélhúzós játéknak, azaz az izmok és az állóképesség edzésére, és az ilyen játék erősíti a gondozó és a kutya közötti kötődést. A vastag, fonott zsineg jó lesz az apportírozás megtanulásához, de akkor a legjobb, ha napos és száraz napokon gyakoroljuk - a kutyafonalat nem könnyű tisztán tartani.

 

Plüss játékok kutyájának

A puha és aranyos kutyajátékok nemcsak a négylábúaknak, hanem a legfiatalabb gondozóknak is örömet szereznek. Egy szeretett plüssállat hosszú éveken át elkíséri kutyáját. Tökéletes párnának kutyája számára, vagy vigasztalónak utazáskor vagy állatorvosnál tett látogatáskor.

 

 

Játékok a kiskutya számára

A kölyökkutyák felszerelése nem lehet teljes egy plüssjáték és egy cumi nélkül. A puha játékok gyakran egészen a kiskutya nagykorúságáig a kiskutyával maradnak. A rágók viszont enyhítik a kitörő fogak fájdalmát és viszketését. A kölyökkutyák energiavulkánok, amit a gondozóval együtt dobálós vagy húzós játékokkal, például zsinórjátékokkal is jól ki tudnak használni.
A vadászó fajtájú kölyökkutyák esetében az interaktív játékok elengedhetetlenek.

 

 

Nagy kutya játék

Kong a kutyának

A KONG márka valószínűleg minden kutyatartó számára ismerős. Jelenleg azonban a kong név alatt a márkás termékek mellett egyszerűen csak erős gumiból készült rágókákat találunk, amelyekbe kutyakaját vagy speciális pasztákat lehet adni.
A Kongs különböző formájú, méretű és keménységű kutyák lehetnek. Emellett mindenki a saját kutyájának megfelelőt választja majd. A kutyájának szánt Kong segít a jobb szájhigiénia fenntartásában - a nyáltermelés fokozásával, valamint pozitív hatással van kutyája ellazulására és hangulatának javítására is.

 

Húzó a kutyának

A KONG mellett a Puller márka is hasonlóan jól ismert. Ezek a kiképzők által készített kutyajátékok - főként rágókák -, amelyek segítenek a kutyák edzésében és kondíciójának erősítésében. A gyártók a mai rohanó világhoz igazították a játékokat, és olyan játékokat hoztak létre, amelyek nagyon rövid idő alatt egy hosszú edzés hatását keltik.
Erős műanyagból készültek, úsznak a vízen.