40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS!
48 órán alatt! Ingyen!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 7000 FT feletti rendelés esetén

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok használhatók:

  • Fizetés kiszállításkor (átvételkor): a megrendelt árukért a futárnak fizethetsz készpénzzel az átvétel során. Ez a fizetési mód +280 Ft készpénzkezelési díj ellenében érhető el.
  • Előre fizetés átutalással: a megrendelés megerősítése után egy bankszámlaszámot küldünk e-mailben, amelyre a megfelelő összeget át kell utalni. Miután az összeget a FERA.HU bankszámlán jóváírták, a megrendelésed összekészítjük, és átadjuk a futárnak. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az átutalási megbízás igazolása alapján nem szállítjuk ki a termékeket, amíg nem történt meg a jóváírás.
  • SimplePay rendszer segítségével: ezzel a fizetési móddal a megrendelés leadásakor fizetheted ki a rendelésed. A fizetés elindításáról és a jóváírásáról is visszaigazolást kapsz. Amint  jóváírásra került a rendelés összege, a rendelésed összekészítjük, és átadjuk a futárnak.
  • PayPal számla segítségével: ezzel a fizetési móddal a megrendelés leadásakor fizetheted ki a rendelésed. A PayPal segítségével bankkártyád vagy hitelkártyád terhére tudsz biztonságosan vásárolni, vagy a bankszámládról átutalt összegből tudsz vásárolni. Ha a PayPal rendszerben jóváírásra került a rendelés összege, a rendelésed összekészítjük, és átadjuk a futárnak.

 

_free_delivery
facebook
facebook cd