40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

A szállítási díj a megrendelés értékétől, a kiszállítási módjától és a fizetési módtól függ.

Przesyłkownia futárszolgálattal, a megadott címre:

  • Minden 10990 Ft feletti rendelés futárszolgálattal történő kiszállítása ingyenes - akciós ajánlat, ami visszavonásáig él.
  • A 9990 és 10989 Ft közötti rendelések szállítási díja futárszolgálattal történő kiszállítás esetén 800 Ft
  • A 9989 Ft alatti rendelések szállítási díja futárszolgálattal történő kiszállítás esetén 1090 Ft

Az átvételkor történő fizetésnél +800 Ft készpénzkezelési díjat számítunk fel.
A megrendelt termékek általában a csomag feladását követő második munkanapon érkeznek meg hozzád. A futártól való átvételt papíron vagy elektronikus formában igazolni kell. Ha a címzett nem elérhető, a futár értesítést hagy a csomag megismételt kézbesítésének idejéről. A csomagot személyesen is átveheted a futárszolgálat központjában, aminek címét megtalálod a szállítási értesítőn. A csomagot a második kézbesítési kísérlettől számítva 7 munkanapig tárolják. Ez idő után, ha a címzett nem jelentkezik érte, visszaszállításra kerül hozzánk.

A rendeléseket csak Magyarország területén belül szállítjuk ki.

 

A szállítható csomag maximális súlya 31 kg. Minden 31 kg-nál nagyobb tömegű rendelést 2 vagy több csomagban szállítunk, súlytól függően. Az ilyen megrendelések esetében további költségek fedezésére feldolgozási díj kerül felszámításra. A díj minden csomag után 800 Ft.

Amennyiben a rendelés összsúlya meghaladja a 30 kilogrammot, úgy a megrendelés véglegesítése csak online fizetéssel lehetséges