40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

A rendelés lehetséges státuszai - Ennek köszönhetően gyorsan megtudod, hogy milyen fázisban van a rendelésed teljesítése.

 

Rendelés leadva

A rendelésed rendben leadásra került, és rögzítve lett rendszerünkben

A 12:00 után leadott megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel. A megrendeléskor megadott címre e-mailben értesítést küldünk a megrendelésről és az azt követő státuszokról. A megrendelés részleteit és állapotát a "Saját Fiókom" / "Megrendelések" oldalra bejelentkezve is ellenőrizheted.

 

Várakozás

A megrendelésed arra vár, hogy üzletünk egy dolgozója visszaigazolja.

A sikeres visszaigazolás után továbbításra kerül előkészítésre, és az állapotváltozással kapcsolatos információkat elküldjük az e-mail címedre és telefonszámodra.

A megrendelés visszaigazolása a választott fizetési módtól függ:


Fizetés átvételkor - megrendelésedet haladéktalanul továbbítjuk feldolgozásra (munkanapokon 8:30 és 16:30 között), amikor beérkezik. Az árut a futárnak kell kifizetned átvételkor.

Fizetés bankkártyával, PayPal vagy SimplePay - A megrendelésedet az összeg számlánkon történő jóváírása után igazoljuk vissza. Ez többnyire 15 percen belül megtörténik.

 

Csomagolás

A rendelésed visszaigazolásra került, és megkezdődött az összekészítése.

Amikor az összes termék össze lett készítve, akkor a megrendelésed továbbításra kerül csomagolásra és kézbesítésre.

Amikor elküldtük a csomagod, SMS-t küldünk a rendelés leadásánál megadott telefonszámra.
 

Elküldve

A csomagot előkészítették az általad megrendelt termékekkel, és átadták a futárszolgálatnak, a DPD, az InPost vagy a Patron Service részére.

A csomag feladásakor e-mailben és SMS-ben is értesítünk.

A csomagnak a futárszolgálat részére történő átadás időpontjától számított 48 órán belül (munkanappal számolva) kell megérkeznie. A csomag útját a futárszolgálat weboldalán követheted, a "Saját Fiókom" / "Megrendelések" / "Megrendelési adatok" lapon található fuvarlevélszám beírásával.

Figyelem! A futárszolgálatok a csomagokat hétfőtől péntekig (kivéve ünnepnapokon) 8:00 és 17:00 között szállítják ki.