40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Takarók kutyáknak

A kutyatakarók, autómatracok, szőnyegek vagy fűtőszőnyegek nemcsak kényelmes fekhelyet jelentenek, hanem segítenek tisztán tartani a lakást, ahol a kutya él. A sokféle kínálatban minden alkalomra van megfelelő termék, amely minden kutyának megfelel! Tekintse meg a takarók, kölyöktakarók, törölközők, szőnyegek, kutyatakarók széles választékát, és nézze meg közelebbről a kutyatakaró kategória leírását.

 

 

Milyen kutyatakarókat használhat otthon, az autóban vagy utazáskor?

- Kutyatakarók - a puha, de vékony kutyatakarókat minden helyzetben magunkkal vihetjük. Nem foglalnak sok helyet, és lehetővé teszik, hogy kedvence békében pihenhessen. Sokoldalú takarók, aranyos mintákban és színekben kaphatók, és használhatóak kutyaágy, hordozó, ágynemű töltelékként piknikezés vagy kinti játék közben. Ideális fekvőfelületként egy olyan bútordarabra, amelyet a kutya úgy választott, hogy ráfekszik. Megvédi a kárpitot a szőrszálaktól.

- Autószőnyegek - megvédik az autó kárpitját a háziállatok szőrétől, és lehetővé teszik a belső tér gyorsabb és kényelmesebb tisztítását. A szőnyegek esztétikus kialakításúak, minden autóhoz illeszkednek, és nem zavarják annak eredeti megjelenését. Az ilyen szőnyegek könnyen összehajthatók és áthelyezhetők, vagy az autón kívül tisztíthatók. Az autós szőnyegek egy ismerős helyet is biztosítanak a kutyának, így az autós utazások örömtelivé válnak. Az autószőnyegek számos méretben kaphatók.

- Hordozószőnyegek - a műanyag vagy fém kemény hordozók biztonságosak, de nem túl kényelmesek a kutya számára. Kutyája számára kellemesebbé teheti az utazást, ha a hordozót egy speciálisan erre a célra kiválasztott szőnyeggel béleli ki. Ez összegyűjti a haj nagy részét, így az nem száll szét mindenfelé. A szőnyeg mosógépben mosható, így tisztán tartható. A bélelt hordozó kellemes, puha és biztonságos hely lesz kutyája számára.

- Kutyamelegítő szőnyegek - nélkülözhetetlenek fiatal vagy beteg állatok számára. Télen is jól működnek, amikor sok kutya választja őket alomnak. A fűtőszőnyegek teljesen biztonságosak, és körülbelül 40 °C-ig melegítenek, ami a kutyák testhőmérsékletének felel meg. Ezek lehetővé teszik a test számára a megfelelő testhő fenntartását, ami a beteg kutyák számára elengedhetetlen. Másrészt a fiatal kutyáknak vagy kölyköknek, pl. az anyjuk által elhagyott vagy az anyjuk nélkül talált kutyáknak szükségük van a szuka által nyújtott nagy melegre. A szőnyegek csúszásmentes alappal rendelkeznek, hogy megakadályozzák a csúszást.

- Kutyatörölköző - a kutyatörölköző minden gondozó számára elengedhetetlen. Jól jön majd kirándulások alkalmával, akár a vízre, akár a rétre megyünk. Elengedhetetlen a kutya fürdetés és mosás utáni törléséhez. A mikroszálas törülközők jól felszívják a vizet, ami felgyorsítja a szárítási folyamatot, ráadásul gyorsan megszáradnak, és készen állnak a következő használatra. A törölközők mosógépben moshatók. Többféle méretű törülköző áll rendelkezésre, a kutya testalkatának megfelelő szabással.

- Kutyatakarók és szőnyegek - a kutyatakarók és szőnyegek vastag anyagai ideális fekhelyet biztosítanak kutyája számára. Ezek lehetnek ágyak töltelékei, például fonott vagy műanyag ágyak, vagy közvetlenül a földön fekszenek, mivel jól szigetelnek.

 

A vastag takarók lehetővé teszik, hogy a kutya lefeküdjön beléjük. Egyik oldaluk általában gyapjúból, a másik pedig műszőrméből készült. A takaró megfordítható, és az egyes részek szükség szerint használhatók. Felhelyezve kevés helyet foglalnak, és bármilyen sarokban elférnek.

A kutyaszőnyegek valójában egy lapos és könnyű ágy, amely könnyen összecsukható és a kívánt helyre szállítható. Gyakran megemelt szélekkel rendelkeznek, hogy jobban alkalmazkodjanak a fekvő és pihenő kutya helyzetéhez. A steppelt vagy szorosan szegélyezett szőnyegek gyapjú töltettel rendelkeznek, így melegek és puhák. A csúszásmentes talp megakadályozza a csúszást. Ezek kiváló minőségű termékek, amelyeket a kutya igényeinek figyelembevételével hoztak létre. A csinos és játékos minták díszítik a szobát, valamint vonzzák a figyelmet és szórakoztatják a kutyatulajdonosokat, különösen a legkisebbeket.