40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Hámok kutyáknak

Túl sokat húzza a kutyáját a séták során? Néha köhög? Vagy érzékeny a nyaka, és a nyakörv viselése nyomot hagy rajta, vagy egyszerűen nem bírja elviselni a nyakörv viselését? Ha ezek közül bármelyik vonatkozik a kutyájára, érdemes megfontolni és kipróbálni, hogy a hagyományos nyakörv helyett kutyahámmal kezdjen. Olyan széles választék áll rendelkezésre, hogy biztos, hogy mindenki számára van valami, ami megfelel. Kedvence méretétől függően vásárolhat nagytestű kutyának, kistestű kutyának, futóhámnak, autós hámnak vagy sétálóhámnak, érzékeny kutyáknak pedig puha vagy nyomásmentes hámot. 

 

 

Milyen hámok a kutyádnak?

A hámok fenomenális megoldást jelentenek, és sok szempontból jobbak, mint a hagyományos kutyanyakörvek. A jól megválasztott, megfelelő szabású és méretű hámok alkalmazkodnak kedvence minden mozdulatához. Nem szorítják vagy korlátozzák őt. A legtöbb kutyahám nejlonból készül, amely nagyon tartós, ugyanakkor rugalmas és puha anyag. Az ilyen hámok hosszú évekig tarthatnak.


A gyártók a különböző típusú, szabású és színű hámok teljes spektrumát kínálják. Lehetőség van olyan egyedi, nagyon elegáns hámokat találni, amelyek a háziállat díszei. Gyakran kínálnak exkluzív - kézzel készített és hímzett - modelleket is. A kutyahámok kiválasztásánál azonban a legfontosabb kritériumnak az adott kutya alakjához való illeszkedésnek kell lennie. Az ilyen típusú hám megvásárlása előtt a kutyát meg kell mérni - a mellkasának, nyakának és általában a mancsainak kerületét is, a hónalj alatt. Könnyen találhatsz hámokat óriás és miniatűr kutyafajtákhoz egyaránt. Bár a hámok hossza, szélessége és kerülete állítható, fontos megjegyezni, hogy egy kistestű kutyának, például egy yorkie-nak szánt hám teljesen más kialakítású, mint egy nagytestű kutyáknak szánt hám.

 

Funkcionális hámok kutyáknak

Attól függően, hogy hogyan és milyen gyakran tölt időt kedvencével, a tevékenységhez igazodó hámmal kell ellátnia. A sétáltató hámok puhák és stabilak, de elsősorban a gondozó és a kutya kényelmét szem előtt tartva tervezték őket. A különböző színek és minták legszélesebb választéka áll rendelkezésre. A gyakoribb és aktívabb mozgásformákhoz vásárolhatunk futóhámot a kutyának vagy kerékpározáshoz. Kialakításuk a maximális biztonságra összpontosít, rögzítéseik erősek és masszívak, minimálisra csökkentve a kutya kicsúszásának kockázatát. Gyakran az ilyen típusú hámok nyomásmentes formában is kaphatók, megelőzve az esetleges horzsolásokat vagy égési sérüléseket. A puha hámok rugalmasak és kellemes béléssel rendelkeznek.

Az utazó, kirándulni szerető és gyakran autóban utazó kutyának megfelelő védelemmel kell rendelkeznie. Ezt a célt szolgálják a kutyák kényelmes, de biztonságos szállítására tervezett autós kutyahámok. Az ilyen hámok általában olyan kapcsokkal rendelkeznek, mint az emberi biztonsági övek, és meglehetősen rövidek, de szélesek. Puha párnázottságuk nem irritálja a kutyát, és kellemesebbé teszi az utazást.

Léteznek fényvisszaverő kutyahámok is, amelyek a sötétben történő sétákhoz elengedhetetlenek. Javítják a kutya láthatóságát és jelentősen növelik a biztonságot.

A kutyahámok használata lehetővé teszi kedvence jobb ellenőrzését. A séták alkalmával erősen lökdösődő, túlzottan aktív kutyák esetében a hám nem fúródik a nyakba, és a kutyavezető erejét a kutya testének nagyobb területére fordítja, így a megállítása hatékonyabb és kevésbé fájdalmas.

1 2
1 2