40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Takarók macskáknak

A takarók és szőnyegek nagyszerű fekhelyek lehetnek a macskák számára.  Segítenek a lakás tisztán tartásában is, ha bútorokra helyezik. A macskák számára a takarók is jó vonzerőt és ösztönzést jelenthetnek a játékra. Tekintse meg takarók, cicatakarók, törülközők, szőnyegek, takarók macskák számára kínálatunkat.

 

Melyik macskatakarót válasszuk otthonra, autóba, állatorvoshoz?

- macskatakarók - a puha, de vékony macskatakarók a macskabarát otthonok elengedhetetlen kellékei. Minden helyzetben jól működnek, és bárhová magával viheti őket. Univerzális, szép és esztétikus mintákkal és színekkel rendelkeznek. Ezek lehetnek a hordozó, az ágy, a bútoron lévő takaró töltelékei, amelyeket a macskák szeretnek - megvédik a szőrtől.

- fűtőszőnyegek - nagyon fontos a túl korán elválasztott cicák, fiatal vagy beteg állatok esetében. Télen ágyként is szolgálhatnak; a macskák szívesen ülnek a fűtőszőnyegre. Teljesen biztonságosak. Körülbelül 40*-ra melegszik fel, ami a macskák testhőmérséklete. A fűtőszőnyegek alja csúszásmentes, így nem csúsznak el.

- macskatakarók - a takarók vastag anyagból készülnek, így remek töltelék lehet az ágyak, pl. fonott vagy műanyag ágyak számára. Jó hőszigetelést biztosítanak, így maguk is lehetnek ágyak. Ezek egyik oldala általában gyapjúból, a másik pedig műszőrméből készül, az ilyen rétegeket a macskák nagyon szeretik, és népszerű választás ágyneműként.

- macskaszőnyegek - ezek könnyűek és laposak, de strapabíróak. Leggyakrabban megemelt szélekkel rendelkeznek, hogy jobban alkalmazkodjanak a macska helyzetéhez. A steppelt vagy szorosan szegélyezett szőnyegek gyapjú töltettel rendelkeznek, így melegek és puhák. A csúszásmentes talp megakadályozza a csúszást. Ezek kiváló minőségű termékek, amelyeket a macskák igényeit szem előtt tartva hoztak létre. Aranyos és játékos minták díszítik az otthont, és különösen a legfiatalabb macskavédők figyelmét vonzzák.

- utazótakarók - ideális macskák szállítására, pl. állatorvoslátogatáskor. A műanyag vagy fém hordozók, bár biztonságosak, kemények és nem túl kényelmesek a macskák számára. Az utazást kellemesebbé teheti macskája számára, ha a hordozót speciális utazótakaróval vagy hordozószőnyeggel béleli ki. Ezek mosógépben moshatók, és összegyűjtik a szőrszálakat, így azok nem maradnak az autó kárpitján.

Nincsenek termékek ebben a szekcióban