40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Palackok kutyáknak

Az utazó palackok kutyája számára ideális és bevált megoldást jelentenek, ha utazik, edz, kiállításokra megy, vagy hosszú sétákat tesz kedvencével. A palackok többféle kapacitásúak és különböző kialakításúak, de mindegyik garantálja, hogy kutyája mindig friss ivóvízhez jusson. A kínált utazó palackmodelleket úgy alakították ki, hogy bárhová magával viheti, és néhány közülük ideális kütyü az autóba is.

 

 

Milyen utazási palackokat kínálunk?

A kínált vizes palackok kiváló minőségű műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek. A műanyag palackok könnyebbek, míg a fémből készültek tartósabbak és környezetbarátabbak. Az utazó palackok szabadalmaztatott golyós szeleppel rendelkeznek, így nincs szükség extra tartályra.

A berendezéshez mellékelt tálak kontúrosak és stabilak. Úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek a palackhoz, így az egész könnyen hordozható. Maguk a víztálak elég szélesek ahhoz, hogy bármelyik kutya tudjon belőlük inni.

Az ideális vizes palackoknak könnyen tisztíthatóknak és moshatóknak kell lenniük. A zugok és rések hiánya nagyobb higiéniát tesz lehetővé.

 

Milyen palackkapacitást válasszak?

Az üveg kapacitása és mérete a kutyánk méretétől és a leggyakoribb használatától függ.

A kutyakiállításokon leggyakrabban használt palackoknak a lehető legnagyobb kapacitásúnak kell lenniük. A kutyakiállítások hosszú órákig tartanak, és ez idő alatt a kutya gyakran szomjas lesz. Minél nagyobb az utazó palack kapacitása, annál nagyobb a hozzá tartozó tál kapacitása is.

Utazáshoz a közepes méretű palackok jól működnek. Mindenhol elférnek, és könnyen kivehetőek és odaadhatóak a kutyának. 500 ml víz könnyen elegendő egy átlagos útra. Az ilyen palackok a helyszínen is jól működnek, az utazás végeztével - séta vagy edzés közben.

Sétákhoz a kis vizespalackok a legjobb megoldás - ezek bármilyen táskában vagy hátizsákban elférnek. Nem foglalnak sok helyet, és a kapacitásuk még egy átlagos sétához is elegendő.

 

Nagytestű kutyáknak? Kistestű kutyáknak?

A nagytestű kutyáknak nagyobb kapacitású utazó palackokat kell használniuk. A nagyobb szomjúságuk miatt, de a nagyobb tálak iránti igényük miatt is.

A brachycephalikus kutyáknak jobban beválnak a lapos tálak, amelyekből gond nélkül tudnak majd inni.

A kisebb utazóvizes palackokat sikeresen fel lehet kínálni a macskáknak - utazáskor, hordozóban vagy kiállításokon.A kutyavizes palackok rendkívül fontosak nyáron, amikor minden séta a teljes napsütésnek való kitettséggel párosul. Még egy rövid séta során is felmelegszik a kutya, és akkor a friss víz felbecsülhetetlenül fontos.