40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Táskák kutyáknak

A kutyatartó táska sok helyzetben hasznos találmány. Használhatja hosszú utazáskor, kerékpáron, vásárláskor, vagy ha kedvencét állatorvoshoz kell vinnie. A kutyatáska kiválasztásakor a fő szempontok a kényelem és a biztonság kell, hogy legyen a háziállat számára.

A kutyák imádnak sétálni, és szívesen követik a kutyavezetőjük lábát, így a kutyahordozás nem tűnik egyszerűnek. Néha azonban előfordul, hogy egy háziállatot hosszú távolságra kell szállítani, és biztosítani kell, hogy az utazás kényelmes és biztonságos legyen. Nagytestű állatok esetében a ketrec lehet az egyetlen megoldás. A 8-12 kilogrammnál nem nehezebb kis háziállatokat úgy lehet szállítani, hogy jobban érintkezzenek kezelőjükkel, és megfigyelhessék környezetüket - egy kifejezetten a kutya számára kialakított utazótáskában.

 

 

Milyen helyzetekben hasznos a kutyatáska?

A kutyatáska arra szolgál, hogy a kutyát egyik helyről a másikra szállítsa, amikor a háziállat nem tud vagy nem szabad önállóan mozogni. Ilyen helyzetek például:

  • gyors gyaloglás vagy kerékpározás,
  • a háziállat szállítása tömegközlekedési eszközökön,
  • autóval, vonattal vagy repülővel utazva,
  • beteg vagy legyengült kutya szállítása műtét után,
  • sétáltassa a kiskutyát a karantén ideje alatt.

 

Milyen célt szolgál a kutyatartó táska?

A táska általában tökéletes menedék az utazástól félő kutyák számára. Olyan helyet biztosít, ahol el lehet bújni, miközben közel marad a gondozóhoz. A kerékpárra szerelhető kutyatartó táska remek ötlet a közös utazáshoz, amikor a kis állat nehezen tud lépést tartani az emberrel. Ha villamoson közlekedünk, jobb, ha nem tartunk pórázon egy kis yorkit vagy shih-tzut, hogy senki ne lépjen rá a tömegben. Az utastársak kényelmét is szem előtt tartva, vegye karjaiba háziállatát. Ilyen helyzetben a táskában történő szállítás kényelmesebb a tulajdonos számára és kényelmesebb a háziállat számára. A kutyákat biztonsági okokból csak hordozóban szabad autóval szállítani. Különösen kockázatos kis négylábú kutyákkal vezetni, amelyek komoly veszélyt jelenthetnek, ha például a fékpedál alá lépnek. És ebben az esetben az ülésre szíjazott kutyazsák minden problémát megoldhat. Ez a kiegészítő akkor is nélkülözhetetlen, ha beteg kiskutyáját állatorvoshoz kell vinnie, vagy ha kíváncsi kiskutyája még csak néhány hetes, és a fertőzésveszély miatt nem mehet sétálni - a táskában biztonságban felfedezheti a világot.

 

 

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy kutyatartó táskának?

A kutyájának szánt táska-szállítónak mindenekelőtt kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie a kutya számára. Az állat jól érzi magát egy olyan hordozóban, amely elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen megfordulhasson vagy lefeküdhessen. Ugyanakkor a táska nem lehet túl tágas, hogy a kutya ne mozogjon benne szállítás közben. Válasszon merev, csúszásmentes aljú modelleket, amelyekbe kedvence nem fog belesüllyedni. Kutyája kényelme érdekében a zsáknak szellőzőnyílásokkal kell rendelkeznie a levegő keringtetése érdekében, valamint egy ablakkal, amelyen keresztül kedvence kinézhet és megfigyelheti a környezetét.A kutyatáska kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani a gondozó kényelmét is. A hordozónak könnyen tisztán tartható anyagból (pl. poliészter) kell készülnie. A belsejében kell lennie egy olyan rögzítőelemnek, amely a háziállat nyakörvéhez rögzíthető, és amely megakadályozza, hogy az állat váratlanul kiugorjon a zsákból. A széles vállpántoknak köszönhetően könnyebb a több kilogrammos súly cipelése. A 8 kg-nál nagyobb súlyú háziállatok számára jó választás lehet az állítható fogantyúval ellátott kerekes kutyatáska. Praktikusak a kutyatartozékok számára kialakított zsebekkel ellátott modellek. Az is fontos, hogy olyan csatokkal rendelkezzenek, amelyekkel a hordozó biztonságosan rögzíthető az autó biztonsági övéhez vagy a kerékpár kormányához.