40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Állatgyógyászati eledelek macskáknak

Állatorvosi macskaeledel egészségügyi problémákkal küzdő macskák számára, a kezelés támogatására és a műtét utáni felépülés elősegítésére. Üzletünkben sterilizált macskák, allergiás és bőrgyógyászati problémákkal küzdő macskák, gyomor-bélrendszeri rendellenességek, cukorbetegség, elhízott és túlsúlyos macskák, húgyúti rendellenességekkel, ízületi rendellenességekkel és fogászati problémákkal küzdő macskák számára készült eledeleket talál. Léteznek speciális eledelek cicák, valamint vemhes és szoptatós macskák számára is.

Előfordulhat azonban, hogy macskája olyan egészségügyi problémákkal találkozik, amelyek miatt az eddig használt étrend nem megfelelő, mert a gyógyulás különleges figyelmet és speciális táplálást igényel - ekkor állatorvosok által ajánlott állatorvosi eledellel tudunk segíteni, amely nemcsak a kezelést támogatja, hanem a műtétek utáni felépülést is segíti, és ideális a különböző egészségügyi problémákkal küzdő háziállatok számára.

 

 

A legtöbb háziállat betegség vagy lábadozás idején különleges gondozást igényel. Ezért, ha macskája például cukorbetegségben szenved, állatorvosa olyan eledelt fog ajánlani, amely az ő különleges igényeihez igazodik.

Mivel az állatorvosi eledelt az állatorvos választja ki és ajánlja, nem szabad szakemberrel való konzultáció nélkül saját maga adnia a macskájának. Figyelembe veszik kedvencünk speciális igényeit, valamint az aktuális kalóriaszükségletet, a megváltozott (betegség, lábadozás vagy egyéb speciális egészségügyi problémák miatt) tápanyagszükségletekkel együtt, mind az elsődleges, mind a másodlagos tápanyagszükségletet.

Pontosan azért, mert minden egyes termék kifejezetten egy adott rendellenességre vagy betegségre van szabva, az eledelt nem szabad orvossal való konzultáció nélkül etetni - a tápanyagok mennyiségét és típusát aprólékosan kiszámították, hogy a lehető legjobban támogassák macskája egészségét.

 

Macskaeledeleket találhat üzletünkben:

-sterylizowane

-alergiczne

-z problemami dermatologicznymi

-problemy z trawieniem

-cukrzyca

-osoby, które mają problemy z utrzymaniem prawidłowej masy ciała -osoby z nadwagą,

nadwaga lub otyłość

-osoby z problemami układu moczowego

-cierpiący na choroby stawów

-z problemami z zębami

Posiadamy również specjalne produkty dla kociąt oraz kotek ciężarnych i karmiących, które wymagają szczególnie zbilansowanego żywienia i pielęgnacji.

 

Az állateledel tárolása

Az eledelt száraz, viszonylag sötét helyen kell tárolni, és ne feledje, hogy a csomagolást szorosan lezárva kell tartani. és a macskának állandóan friss vízhez kell jutnia. Mivel a száraz eledel maradványokat hagy a tálakon, ajánlatos azokat naponta elmosogatni. Az optimális hőmérséklet a szobahőmérséklet.

1 2 3 4
1 2 3 4