40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Kozmetikumok kutyáknak

A kutya szép és egészséges megjelenése nemcsak a megfelelő táplálkozásról, hanem az ápolásról is szól. Mindkét dolognak nagy hatása van, de jó kozmetikával kell őket megfelelően elvégezni. Kínálatunkban mindent megtalál, amire kutyája ápolásához szüksége van: samponokat, kondicionálókat, krémeket, porokat és speciális termékeket a fülek, a mancsok és a szemkörnyék tisztítására. Gondoskodunk róla, hogy a legjobb piperecikkeket kapja kutyája számára!

 

 

Alapvető kutyagondozás - vagy néhány szó a samponokról

Minden gondozónak időről időre meg kell fürdetnie a kutyáját. Néha gyakrabban, néha ritkábban. Ezt felgyorsíthatja a rossz időjárás, a tisztítatlan területen való séta, a kutya bolondozása és sok más dolog. Ezért egy jó minőségű kutyasamponnak mindig kéznél kell lennie otthon. Sokféle sampon létezik, és a legjobb, ha a kutyának megfelelőt választja.

A következő kutyasamponok közül választhat:

- kölyök sampon - gyengéd, nem irritáló és a kölyök szőrzetének kíméletes mosására kifejlesztett sampon.

- sampon különböző színű szőrzetű kutyáknak - a leggyakoribbak a fehér szőrzetű és a fekete szőrzetű kutyáknak szánt samponok - ezek a samponok megőrzik és erősítik a természetes színt.

- funkcionális samponok, azaz hidratáló, tápláló, hajbontó, volumennövelő, érzékeny bőrre való, hipoallergén és viszketés elleni samponok és gyengéd samponok.

- a szőrzet hosszához igazodó samponok, azaz samponok rövid szőrű kutyáknak, hosszú szőrű kutyáknak vagy közepes szőrzetű kutyáknak.

- illatosított samponok, amelyek a szőrzetnek hosszú ideig tartó, gyönyörű illatot kölcsönöznek.

Kutyák számára száraz samponok is kaphatók. Gyors felfrissülésre alkalmasak, de erős szennyeződéssel nem bírnak el. A száraz samponok ideálisak olyan kutyák számára, amelyek nem szeretik a fürdetést, és félnek tőle. Az ilyen samponok megkímélik a kutyát a stressztől, és megkönnyítik a gondozó feladatát.

 

Kutyája higiéniájának és egészségének megőrzését segítő készítmények

- A kutyakondicionálókat úgy tervezték, hogy helyreállítsák és táplálják kutyája szőrzetét, és egészséges és szép legyen. Ezek a különböző szőrtípusokhoz és szőrzethosszúságokhoz alkalmazkodnak. A kondicionálótól függően hidratálja a hajat, regenerálja azt, könnyebben fésülhetővé teszi, fényessé vagy ruganyossá teszi a szőrzetet. A kondicionálókat a kutyák mosott szőrzetére alkalmazzák. Vannak olyan kondicionálók és kondicionálók, amelyeket egy bizonyos idő után vízzel kell leöblíteni.

- Fültisztítók a kutya fülének vagy szemkörnyékének tisztítására - törlőkendők, cseppek vagy folyadékok formájában. A fültisztítók hatékonyan távolítják el a fülzsírt és a leragadt szennyeződéseket és port. Sok kutyának, különösen a lógó fülűeknek, gondot okoz a fülben felgyülemlő szennyeződés, ami baktériumok és gyulladások elszaporodásához vezethet - ez nagyon fájdalmas és kellemetlen állapot. A szemkörnyék tisztítószerek eltávolítják a beszáradt szennyeződéseket, fehérítik az elszíneződéseket és megszüntetik a súlyos könnyezést.

- Parfüm kutyáknak - szeretné, ha kutyája különleges alkalmakkor gyönyörű illatú lenne? Kényeztesse őt egy állatbarát kutyaparfümmel. Az emberi parfümök összetevői irritálóak és túl erősek a kutyák bőrére, és allergiát, érzékenyítést, irritációt, viszketést okozhatnak. Számos illat áll rendelkezésre.

- Kutyamancs előkészületek - ideális télen és forró nyáron. A kutyamancsvédő szerek megvédik a kutyák mancsait a téli fagy és a sószóródás ellen, és megakadályozzák a repedezést. Nyáron hidratálják őket, és minimalizálják az égési sérülések kockázatát. Az aszfalt nyáron magas hőmérsékletre melegszik fel, ami fájdalmas égési sérüléseket okozhat.Szeretné, ha kutyája egészséges maradna, és minden lépésével lenyűgözze gyönyörű megjelenésével? Megfelelően kell gondoskodnod róla. Ha nem tudja pontosan, hogyan kell gondoskodnia kutyájáról, látogasson el blogunkra, ahol tanácsokat adunk az egyes kutyafajták gondozásáról. Az is jó ötlet, hogy konzultáljon egy kutyakozmetikus szakemberrel, aki tanácsot tud adni a kutya szőrzetének legjobb ápolásáról. Azonban minden kutyakozmetikusnak rendelkeznie kell alapvető kutyahigiéniai kellékekkel.

1 2
1 2