40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Keresés szűkítése

Állatgyógyászati eledelek kutyáknak

Az állatorvosi eledel olyan speciális típusú eledel, amelyet kifejezetten a kutya egészségügyi problémái vagy különleges igényei (pl. vemhesség) miatt állítottak össze. Az eledelt összeállító szakemberek gondosan kiszámították a tápanyagok mennyiségét és típusát (betegség, vemhesség vagy lábadozás miatt az egyes összetevők szükségletei ennek megfelelően eltérőek - az állateledel ezt figyelembe veszi, és a lehető legjobb összetételt állítja be a kutya szervezetének támogatására).

A speciálisan testre szabott összetétel az egyik ok, amiért nem szabad önmagában ilyen táplálékkal etetni. Ami egy beteg állat számára ideális étrend lenne, az egy egészséges kutyánál hiányosságokat okozhat. Másrészt, ha egy cukorbetegségben szenvedő kutyának túlsúlyproblémákkal küzdő kutyáknak szánt eledelt adunk - az többet árthat, mint használ, és például hiányállapotokat eredményezhet.

Ezért ne feledje - az állateledelt az állatorvos ajánlásainak megfelelően kell kiválasztani és használni.

 

 

Üzletünkben speciális élelmiszerek széles választékát kínáljuk, többek között kutyák számára is:

-élelmiszerallergiától szenved,

-emésztési problémákkal,

-vese- és húgyúti megbetegedések esetén

-bélbetegségek esetén

-sterilizálás után

-túlsúlyosak vagy elhízottak

-cukorbetegséggel

-a lábadozással

-bőrgyógyászati problémákkal

-szívelégtelenséggel

-az ízületi állapotokkal

-vemhes szukáknak és kölyköknek

 

 

Állatgyógyászati állateledel tárolása

Annak érdekében, hogy az eledel frissességét meghosszabbítsa, és hogy kutyája élvezhesse a friss ízt, érdemes nem elfelejteni a megfelelő tárolást. Győződjön meg róla, hogy sötét és száraz helyen áll. Biztosítania kell, hogy kutyája állandóan friss, szobahőmérsékletű vízhez jusson.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6