40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Kutyaeledel: Vállalatonkénti bontás

Ha azon gondolkodik, hogy új kutyaeledelt keres kutyája számára, vagy éppen most lett a család új tagjának gondozója, ez az áttekintés az eledel gyártója szerint biztosan megkönnyíti a feladatát.

A kész kutyatápok kiegyensúlyozottak, és a kutyák minden igényét kielégítik, életszakaszuktól, méretüktől és egyéni jellemzőiktől függően. A kiegészítő eledelek viszont arra szolgálnak, hogy kényeztessék az ízlést, változatosabbá tegyék a kutya étrendjét, és további tápanyagokat és tápláló összetevőket biztosítsanak. Nem mindenkinek van ideje vagy kedve arra, hogy maga készítse el az ételeket, de biztosan mindenki a legjobbat szeretné a kutyájának. Háziállatának egészsége és jólléte nagymértékben függ a táplálék módjától és minőségétől.

A különböző gyártóktól származó eledelek széles választéka lehetővé teszi, hogy Ön és kutyája számára is szabadon választhassa ki a megfelelő eledelt. Olyan jól ismert kutyaeledel márkák közül választhat, mint a Brit, Countryside Homestead, Royal Canin, Butcher's, Dolina Noteci, Taste of the Wild és még sok más.

Válasszon jó táplálékot a kölyökkutya optimális fejlődéséhez, a felnőtt kutya boldog életéhez és az idős kutya egészséges öregkorához.