40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS!
48 órán alatt! Ingyen!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

JOSERA Dog Festival 15 kg válogatós kutyáknak, finom szósszal

Gyártó: JOSERA
3539
15489 Ft

Küldés 72 órán belül

+
Kosárba
hozzáadva
Képek ügyfeleinkről További képek megtekintése

Kész táp kifejlett kutyáknak
Egyedülálló menü a kifinomult ínyenceknek. A táp szárazon és nedvesítve is etethető. Enyhén nedvesítve a ropogós szemcséken lévő porított bevonat ismét szószos állagú lesz és különleges ízélményt nyújt kedvencünk számára. Ez a táp biztosan elnyeri a legválogatósabb kutya tetszését is! Az exkluzív receptúrára a lazac teszi fel a koronát!
Ízletes szósz bevonat az extra ízélményért
Az értékes zsírsavak elősegítik az egészséges és fényes szőrzet kialakulását
Az aktív és sport kutyák számára magas energiaellátást biztosít
Támogatja a csont- és porcképződést

Ízletes bevonat
A ropogós szemcséket ízletes húsos szósz porított bevonatával láttuk el, amely különleges élvezetet nyújt a válogatós kutyák számára is. Ezt a tápot félnedves vagy száraz állapotban is lehet etetni.
Bőr és szőrzet
Az egészséges bőr és fényes szőrzet a kutya ideális táplálásának legfőbb jelzői. Termékeink zsírsavakat, vitaminokat és szerves kötésű cinket tartalmaznak, így biztosítva az egétszséges bőr és fényes szőrzet kialakulását.
Csontozat fejlődése
Az ideális kalcium:foszfor arány, a D3-vitamin tartalom és a jól felszívódó mangán és réz elősegítik az erős csontszerkezet,valamint egészséges ízületek kialakulását. A C-vitamin hatákonyan támogatja a kölyök kutyák fejlődését.

Gyakori Kérdések (GYIK)

Tulajdonságok

Állat mérete:
Univerzális
Csomag súlya (kg):
15
Termékcsalád:
Josera Festival Adult
Gyártó:
JOSERA
Helyettesítő termék a termékcsaládban:

Javasolt felhasználás

Életszakasz:
Felnőtt
Faj:
Összes
Állat kora:
12 hónap

Összetevők

Fehérje (%):
26
Fehérje típusa:
Metabolikus energia (kcal/kg):
3818
Foszfor (%):
1
Zsír (%):
16
Kalcium (%):
1.4

Értékelések

Nem található vélemény

Értékelje Ön is

Köszönjük, hogy képet szeretnél hozzáadni a termékhez

Megvásároltad ezt a terméket és már tudod, hogyan válik be a mindennapokban? Segíts a többi vásárlónak a választásban és töltsd fel saját fotódat a termékről.

JOSERA DogFestival15kgválogatóskutyáknak,finomszósszal JOSERA Dog Festival 15 kg válogatós kutyáknak, finom szósszal JOSERA DogFestival 15kgválogatóskutyáknak,finomszósszal JOSERA DogFestival 15kgválogatóskutyáknak,finomszósszal JOSERA DogFestival15 kgválogatóskutyáknak,finomszósszal JOSERA DogFestival15kgválogatós kutyáknak,finomszósszal JOSERA DogFestival15kgválogatós kutyáknak,finomszósszal JOSERA DogFestival15kgválogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA DogFestival 15 kgválogatóskutyáknak,finomszósszal JOSERA Dog Festival15 kg válogatóskutyáknak,finom szósszal JOSERA DogFestival15 kg válogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA DogFestival15kg válogatós kutyáknak,finom szósszal JOSERA DogFestival15kgválogatós kutyáknak, finom szósszal JOSERA Dog Festival15 kg válogatós kutyáknak,finomszósszal JOSERA Dog Festival15 kgválogatós kutyáknak,finom szósszal JOSERA Dog Festival 15 kg válogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA Dog Festival15 kgválogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA Dog Festival15 kgválogatós kutyáknak,finomszósszal JOSERA Dog Festival15kg válogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA Dog Festival 15 kgválogatós kutyáknak, finomszósszal JOSERA Dog Festival15 kg válogatós kutyáknak,finom szósszal JOSERA Dog Festival15 kgválogatós kutyáknak,finom szósszal JOSERA Dog Festival15 kg válogatóskutyáknak, finomszósszal JOSERA DogFestival 15kg válogatós kutyáknak,finomszósszal