40 NAP AZ ELÁLLÁSRA
Csak nálunk!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
O 10990 FT feletti rendelés esetén

Az egészség minden háziállat számára mást jelent

dog & cat
crown

Egészséges
táplálás több mint
50 éve

A Royal Canin 1968 óta dolgozik azon, hogy a macskák és kutyák számára elsődleges orvosság legyen a táplálás. Mi így teremtünk jobb világot a házi kedvenceknek.

piece

Egészséges táplálás egy életen át

Állatorvosokkal, tenyésztőkkel és más szakemberekkel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy megismerjük az egyes tápanyagok hatásait. Ezt annak érdekében tesszük, hogy az adott fajta igényeinek, életmódjának, életszakaszának, egészségügyi kockázatainak tökéletesen megfelelő formulákat fejleszszünk ki.

Találja meg a megfelelő terméket kutyájának

dog

Találja meg a megfelelő terméket macskájának

cat
crown

Biztosítson kölyökkutyájának
kölyökmacskájának
egészséges életkezdetet!

A kölyökmacska / kölyökkutya szükségletei a növekedés minden szakaszában eltérőek. Ebben az időszakban minden apró részlet óriási hatással van arra, hogy a kölyökmacska / kölyökkutya hogyan fejlődik.

Macskák és kutyák az első helyen

A Royal Canin mindig az adott fajta igényeinek, életmódjának, életszakaszának, egészségügyi kockázatainak tökéletesen megfelelő formulákat fejleszt ki, hogy a kutya és a macska egész élete során megőrizhesse egészségét és jó közérzetét.

cat
crown

Legmagasabb
minőség

A Royal Canin számára a termékek minősége és biztonsága a legfontosabb, annak érdekében, hogy a macskáknak és kutyáknak a lehető legmegfelelőbb táplálékot tudja nyújani. Ezért csakis kiválló minőségű alapanyagokat választ, melyeket szigorú ellenőrzéseknek vet alá a termelés minden szakaszában.