Kosár
0 db termék

0
A kosár üres.
MINDEN ÉLETSZAKASZBAN
FRISS KECSKE, VADDISZNÓ, GÍMSZARVAS, SARKVIDÉKI SZAJBLING, KACSA ÉS JUH
Összetétel:
nyers bárányhús (7%), nyers szarvashús (5%), nyers kacsahús (5%), nyers sarki szardínia (5%), nyers egész szardínia (5%), nyers sertéshús (5%), nyers kacsamáj (5%), nyers báránymáj (4%), friss tojás (4%), dehidratált bárányhús (4%), dehidratált kanadai fehérhal (4%), dehidratált kék puha tőkehal (4%), dehidratált birkahús (4%), dehidratált hering (4%), dehidratált makréla (4%), nyers kecskehús (4%), nyers sertésmáj (4%), egész zöldlencse, egész csicseriborsó, egész borsó, nyers szivárványos pisztráng (3%), kacsazsír (3%), egész vörös lencse, egész pinto bab, lencse rost, süllőolaj (1%), egész fehér bab, borsókeményítő, nyers bárányvese (0,5%), nyers báránygyomor (0,5%), szárított hínár, friss egész sütőtök, friss egész pézsmatök, friss egész cukkini, friss egész sárgarépa, friss egész alma, friss egész körte, szárított cikóriagyökér, friss kelkáposzta, friss spenót, friss céklalevél, friss fehérrépalevél, egész áfonya, egész áfonya, egész saskatoon bogyó, kurkuma, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, valeriánagyökér, csipkebogyó.
ADAGOK (kg-onként): technológiai adalékanyagok: növényi olajokból származó tokoferol-kivonat: 121 mg, citromsav: 40 mg. Érzékszervi adalékanyagok: rozmaring kivonat: 80 mg. Táplálkozási adalékanyagok: 3b606 (cink): 105 mg, 3b406 (réz): 5,5 mg, 3a821 B1-vitamin: 9,8 mg, 3a700 E-vitamin: 120 NE. Állattenyésztéstechnikai adalékanyagok: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,2x10^6 CFU.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérje 40%
Nyerszsír 18%
Nyers hamu 9%
Nyersrost 5%
nedvesség 12%
Kalcium 1,8%
Foszfor 1,3%
Omega-6 savak 2,5%
Omega-3 zsírsavak 1%
DHA 0,35%
EPA 0,2%
Értékelések
Nem található vélemény
Köszönjük, hogy képet szeretnél hozzáadni a termékhez
Megvásároltad ezt a terméket és már tudod, hogyan válik be a mindennapokban? Segíts a többi vásárlónak a választásban és töltsd fel saját fotódat a termékről.